OKULMUZUN TARİHÇESİ

OKULMUZUN TARİHÇESİ

Okulumuz, ilimizin Nusaybin ilçesine bağlı Sınırtepe Köyü'nde bulunmaktadır. Sınırtepe Köyü, Mardin-Şırnak yol güzergahında, Nusaybin'e 30 km mesafede olup yol güzergahından 4 km yolun sağ kısmındadır. Okulumuz 1969 yılında hizmete açılmıştır ve halen burada eğitim öğretime devam etmektedir.

BİNANIN FİZİKİ DURUMU

Okulumuz bünyesinde 2 derslik, 2 şube, 2 öğrenci tuvaleti, 1 kömürlük ve 1 lojman mevcuttur. Öğretmen lojmanı anasınıfı olarak kullanılmaktadır. Okulumuzun düzenli bir kütüphanesi yoktur. Sınıf kitaplığı kullanılmaktadır.

Okulumuz   soba ile ısınmakta, yakıt olarak ise kömür ve odun kullanılmaktadır. Kira ödenmemektedir. WC'ler, okul bahçesindedir.